Sidor

måndag 16 juni 2014

Vinn ett par Babyidea Wool Hour Shorties!

Nu i juni fyller bloggen 1 år och det firar jag med en tävling. Tävingen är ett samarbete med nätbutiken Babyrino och vinsten är ett par Babyidea Wool Hour Shorties, helt perfekta blöjbyxor till sommaren. Allt du behöver göra för att vinna är att skriva en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför du ska vinna. Gå också in på Babyrinos hemsida http://www.babyrino.se/ och leta fram vilken Shorties du helst vill ha, skriv färg och storlek. Vi kan dock inte garantera att ditt exakta val finns inne när tävlingen är avslutad. Tävlingen pågår till och med midsommardagen (21/6 kl 23.59). Vinnaren kommer att avslöjas här på bloggen. Lycka till!

23 kommentarer:

  1. Vi ska vinna shorties för att vi i stort sett bara använder ull som blöjbyxor. Vi köpte nyligen ett par shorties och både jag och min blivande man älskar dom! Så fina, gosiga, mjuka och passar superbra till klänning nu på sommaren. Annars är dom super som nattblöjbyxa. ��

    SvaraRadera
  2. Vi behöver vinna ett par Silver Grey shorties i xs för att jag ska kunna övertyga maken att tygblöjor är rätt val. Plutten tittar ut vilken dag som helst och jag vill så gärna att den lilla rumpan inte ska bli helt överhettad i sommar...

    SvaraRadera
  3. Efter en tuff period med en ledsen mjölkallergisk bebis och en trött mamma så behöver vi muntra upp oss med nya fina blöjbyxor! Om vi vinner önskar vi oss orangea brallor i strl S.

    SvaraRadera
  4. Å vad glada vi skulle bli för ett par silvergrå byxor i strl Large!!
    Vi är på väg att flytta till Etiopien och både vill och måste använda tygblöjor där, både natt och dag. Ska bli spännande! Och lite nervöst! Har hört sååå mycket gott om Babyideas, så nu vill vi verkligen testa!! Sedan är det ju roligt att när vi är färdiga med dem kunna ge dem vidare till små etiopiska rumpor - tänk er själva: Babyidea knatandes längst Addis gator! :)
    Hoppas, hoppas!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet inte om det behövs, men min mail är fthornell@gmail.com :)

      Radera
  5. Hejsan!

    Jag har en väninna som precis har fått barn och då skulle dessa vara perfekt under den varma sommaren. Hade varit extra kul att få ge dessa som present när det är dop den 27:e juli :)

    Vinner jag skulle jag vilja ha ett par Wool Hour Shorties Soft Winter Rose i stl small.

    Håller nu tummarna och tår och hopas på att jag denna vinsten får :)
    Hälsningar Frida
    fridaelmgren@yahoo.se

    SvaraRadera
  6. Åh, ett par orange i storlek L hade ju varit perfekta nu när jag sakta smyger in på den formsydda "banan".

    SvaraRadera
  7. Kommer snart att bli mamma till en liten dotter (som det såg ut på UL iaf) och har redan kastat mig in i tygblöjsvärlden med största entusiasm och förväntan! Är väl en av de få i bekantskapskretsen som väntar barn som ser fram emot att hålla på med blöjbyten! :D Som nybörjare har jag fegat lite i början och mest köpt begagnade allt-i-ett blöjor och pocketblöjor. Har dock fått några gamla vikblöjor som ska bli spännande att testa. Att ha ett par Wool Hour Shorties Small till bebisen vore naturligtvis jätteroligt, gärna Heaven Blue eller Fresh Orange.

    SvaraRadera
  8. Är på jakt efter nya ullbyxor då lillkillen inte är så liten längre. :) Har inte provat dessa men skulle gärna ha ett par Heaven Blue i stl M. Perfekt nu på sommaren tillsammans med en t-shirt!

    Glad sommar till er alla!

    SvaraRadera
  9. Orange i st M skulle vara bra att börja ned ullebyxor. Vi har kört med pul skal och aios men har inte vågat att testa med ullebyxor

    SvaraRadera
  10. Från att ha tyckt att ullbyxa känns lite hippie till att bli övertygad om att det nog faktiskt är riktigt grymt! Känner nu att jag bara måste komplettera min nya samling med ett par shorties som matchar sommarens klarblå himmel (heaven blue) i strl L! :D

    SvaraRadera
  11. Hej! Jag heter Hjalmar och har precis fyllt 1 år. Mamman min har länge använt mig som testkanin, oj vad många olika tygblöjor hon har knäppt på mig. Lite tröttsamt att hon aldrig kunde bestämma sig för vilken sort jag skulle ha. Men, så för någon vecka sedan kom så äntligen beslutet att det var ull vi skulle satsa på, med byxor från just Babyidea. Dock vill hon nu inte köpa hem så många fler blöjor, eftersom allt redan blivit så dyrt. Så nu harvar vi runt med bara ett par shorties, mycket omständigt faktiskt. Dessutom vore det fantastiskt att få ha på mig något annat par byxor än mina rosa shorties, börjar tröttna på att bara få visa upp mig i dem i sandlådan. Personligen har jag spanat in de där snygga orangea byxorna i stl L. De tror jag skulle sitta finfint på min rumpa. Fast egentligen skulle ju vilken färg som helst vara kanon! Tack för mig och trevlig sommar på er alla!

    SvaraRadera
  12. Hej! Jag skulle vilja vinna ett par grå shorties i stl XS till lilla bebis i magen. Tygblöjefrälst som jag är vill jag använda tygisar från start denna gång och hoppas kunna få med några nära o kära som har bebisar till att använda tygisar. /Evelina

    SvaraRadera
  13. När vi fick vår Signe i mars så var det ekologiska engångsblöjor som gällde. Men eftersom de är mer än dubbelt så dyra som vanliga blöjor så började vi snart att prova oss fram i tygblöjedjungeln. Nu har vi fastnat för formsydda och varierar mellan PUL-skal och ett par hemstickade ullbyxor. Till veckan bär det av på semester till släkt och vänner och med tanke på att lilltjejen hittills mest varit klädd i grönt och blått så skulle vi galet gärna vinna ett par – hör och häpna – rosa ullbyxor. Då kanske mormor och farmor äntligen skulle kunna sluta oroa sig för att den lilla tösen ska bli en alternativ pojkflicka! ;-) Håller tummarna!

    SvaraRadera
  14. Vi skulle gärna vilja visa upp ett par oranga långa brallor i storlek M på öppna förskolan i höst, och hoppas på lite nyfikna frågor så vi kan sprida det fantastiska med tygisar! När min tjej sedan växt ur dem så ska jag försöka få min kompis som har barn som är lite yngre att börja med tygisar genom att erbjuda henne att låna våra piffiga ullbrallor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast korta med ett par fräsiga höga strumpor får det ju bli på öppna förskolan, eftersom tävlingen ju handlar om shorties =)

      Radera
  15. Hej! Vi vill gärna vinna och prova på babyidea shorties då vi är på jakt efter nya ullisar (växt ur de andra ) om vi får den äran att vinna så önskar vi oss heaven blue i M :)

    SvaraRadera
  16. Hej från sjukstugan
    Ett par heaven blue stl L hade muntrat upp tillvaron här hemma för hela familjen där lillkillen fått vattkoppor och gör sitt bästa för ett efterlikna en prickig korv. Och som alla vet finns det inget som är svalare för en liten rumpa (detta fallet en prickig men söt en) som ull.
    Glad midsommar!

    SvaraRadera
  17. Hej! Vår lilla skrutt Embla blir storasyster i slutet av augusti, det kommer vara sex och en halv månad mellan våra döttrar (en bonus när man är två mammor! :D). Livet kretsar kring tygblöjor och det kliar i fingrarna efter att få prova ullbyxor, gärna ett par orangea shorties i strl m till våra pseudotvillingar. Glad midsommar!

    SvaraRadera
  18. Vi har tidigare kört AIO och pocket men insett att lilltjejen svettas ihjäl i plastmaterial nu på sommaren. Vi har redan ett par men skulle verkligen behöva en till. Hjälp oss att ge vår dotter en behaglig sommar i ett par silver grey i strl M :-)

    SvaraRadera
  19. Ååh vi hade blivit så glada för ett par ullbyxor till! Vi har ett par och de använder vi som blöja men även som extra byxor (när det var kallare) eller bara byxor. Vi gillar att hålla den lilla rumpan varm :-) Med ett par byxor till (gärna i Heaven Blue stl L) så blir vi nog peppade till att ha tygblöja även nattetid! Allt gott!

    SvaraRadera
  20. Nummer tre kommer när som helst (BF idag...) och vi är jättesugna på att testa ullbyxor på liten! Är trött på svettiga PULisar, vill ha härliga naturmaterial i blöja och blöjbyxa :) . Ett par orangea (eller grå...) shorties i stl S skulle vara fint att prova och säkerligen sitta som en smäck på lilla minstingen! Jasmine

    SvaraRadera